Koffie bonen

Home / Koffie bonen

Welkom bij CALOR, de perfecte bestemming voor liefhebbers van koffie die streven naar perfectie. Ons doel is het leveren van de meest verfijnde en verse gebrande 100% arabica koffie bonen die je DAGELIJKSE ROUTINE NAAR EEN HOGER PLAN ZULLEN BRENGEN.

Waarom Kiezen Voor Onze Verse Koffie bonen?

Bij CALOR geloven we in kwaliteit zonder compromissen. Onze koffie bonen worden met de grootste zorg geselecteerd en op duurzame wijze gebrand, met maar liefst 80% minder gasverbruik. Dit resulteert niet alleen in een milieuvriendelijke aanpak, maar ook in koffiebonen die bol staan van smaak en aroma.

Onze unieke blends en Single-Origins hebben we mild gebrand en daardoor hebben onze koffie bonen een smaakprofiel dat je nergens anders zult vinden. In tegenstelling tot donker gebrande bonen, bieden onze mild gebrande koffie bonen een volle en rijke smaak zonder bittere nasmaak.

Waarom Calor?

  • Supervers: We branden onze koffie bonen dagelijks vers, zodat je altijd de meest verse smaak ervaart. Geen compromissen, alleen het beste voor jou.
  • Topkwaliteit: Alleen de allerbeste 100% Arabica bonen komen in onze (hersluitbare!)zakken terecht. Een garantie voor een volle en rijke smaak.
  • Duurzaam: Onze liefde voor de natuur gaat ver. We gebruiken 80% minder gas tijdens het branden, waardoor we een groene koffiekeuze zijn.
  • Ontdek de verscheidenheid: Van zachte en nootachtige smaken tot levendige en fruitige tonen – ons assortiment heeft voor elk wat wils.

Hoe we te werk gaan

Bij CALOR zijn we open over onze aanpak. We branden jouw gekozen koffie bonen dagelijks, pakken het zorgvuldig in en bezorgen ze recht voor je deur. Ons team kiest zorgvuldig de beste bonen en past geavanceerde brandtechnieken toe voor de perfecte smaakbalans.

Wat Ons Bijzonder Maakt

We blinken niet alleen uit in kwaliteit en duurzaamheid, maar we gaan ook voor 100% klanttevredenheid. Snelheid in levering, vriendelijke klantenservice en een gedeelde passie voor koffie maken ons anders.

Bestel Nu en Ontdek Jouw Nieuwe Daily Routine!

Ben je klaar om die koffie-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen? Plaats vandaag nog je bestelling voor verse gebrande, 100% Arabica koffie bonen bij CALOR. Geniet van topkwaliteit, duurzaamheid en een heerlijke smaak bij elke slok. Samen kunnen we niet alleen jouw smaakpapillen verwennen, maar ook de wereld een stukje groener maken.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Nieuwsbrief

Wil je het laatste koffie nieuws ontvangen over Calor, of liever elke maand een aanbieding van koffiebonen ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00