calor in je winkel

5x Calor | Calor verkopen in je winkel?

Koffiebonen van Calor verkopen in je winkel? Calor is bij uitstek geschikt voor verkoop in boetieks, delicatessenzaken, natuurproductenwinkels of hippe trendshops. Een uniek koffielabel voor winkels die zich met een zorgvuldig geselecteerd assortiment willen onderscheiden. Met Calor heeft u als (koffie)specialist een sprekend assortiment. Een unieke merkbeleving waarbij versheid en slow roast, de meest traditionele…

koffiemachine blog droge koffiebonen

2x koffiebonen: Wat is het verschil tussen vette en droge koffiebonen?

Droge koffiebonen Daar staat ‘ie dan. Je nieuwe koffiemachine. Een prachtexemplaar. Je wilt natuurlijk lang van ‘m genieten. Zorg daarom ook goed voor je koffiemachine. Gebruik droge koffiebonen! Vette koffiebonen In het kort: Elke koffieboon bevat vet. Vette koffiebonen zijn slecht voor je koffiemachine. Droge koffiebonen niet. Vette koffiebonen zijn vaak ook bitter en hebben een…

calor koffiebonen

De 3 populairste en lekkerste koffiebonen

De 3 lekkerste koffiebonen voor je volautomaat Het assortiment koffiebonen van CALOR breidt zich steeds verder uit. Want smaken verschillen, daarom bieden wij voor ieder koffieliefhebber wat wils. De CALOR koffiebonen zijn door ons zelf gemelangeerd en worden dagelijks vers gebrand. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffie van CALOR…

Eigenwijz verkooppunt Calor Koffie bonen

Nieuw verkooppunt CALOR koffie

Bron: indebuurt.nl Nieuw verkooppunt CALOR – premium quality coffee in Ermelo EigenwijZ is de naam van de nieuwe winkel. En wat ze verkopen?! Een chocoladepaleis! Of naja, met bijna 6 meter aan chocolade is dit nieuwe winkeltje vrij uniek in Ermelo. Je kan naast de chique chocolade en bonbons ook van meer lekkers genieten. EigenwijZ…

CALOR circulaire economie

Koffiebonen van CALOR zijn circulair

Met CALOR kies je bewust en dat vind je terug in de hoge kwaliteit van de koffiebonen, het brandproces en de versheid van onze bonen. Bij CALOR staan mens en milieu centraal. Zo gebruikt een oesterzwam kwekerij uit Deventer de vliesjes (welke tijdens het branden van de koffiebonen gescheiden worden samen met koffiedrab als grondstof…