Koffie nieuwsCALOR koffiebonen

Een sprekend en verantwoord assortiment koffiebonen in je speciaalzaak.

Met de nieuwe CALOR retail verpakking heeft u als koffiespecialist een sprekend assortiment. Een unieke merkbeleving waarbij versheid en slow roast, de meest traditionele manier van koffiebonen branden, voorop staan.

Dankzij de kleurbeleving en een logisch opgebouwd assortiment worden de verschillende melanges en Single-Origins overzichtelijk gepresenteerd. Een uniek verkoopargument is de vermelding van branddatum op de verpakking. Versheid gegarandeerd waarin CALOR u als specialist ondersteuning bied.

Met CALOR heb je naast bovengenoemde USP’s nog veel meer te bieden aan je klanten op het gebied van Direct trade en cirulaire producten.

FAIRTRADE – DIRECT TRADE

De Single Origins worden rechtstreeks bij de boeren afgenomen. Op dit moment is er een rechtstreekse koffielijn met Uganda waarmee o.a. de Classico en Suave mee gebrand worden.

CIRCULAIRE ECONOMIE

Mens en milieu staan centraal. Zo gebruikt een oesterzwamkwekerij uit Deventer de vliesjes (welke tijdens het branden van de koffiebonen gescheiden worden) samen met koffiedrab als grondstof voor het kweken van oesterzwammen en worden de jutezakken, waarin de ongebrande koffiebonen binnenkomen, omgetoverd tot plantenbakjes en big-shoppers bij Trajectum in Zutphen door mensen met een lichte verstandelijke beperking.

De verpakking is nieuw maar de inhoud blijft onveranderd, namelijk vers gebrande koffiebonen van de hoogste kwaliteit!

Overweegt u CALOR op te nemen in uw assortiment? Wij werken graag samen met enthousiaste ondernemers voor wie de verkoop van CALOR koffiebonen een logische aanvulling op het assortiment is.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 038 – 303 2564 of via het contactformulier.

 

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen