Calor Koffiebonen cadeaupakket

Home / Koffiebonen / Calor Koffiebonen cadeaupakket

Koffiebonen cadeaupakket…da’s nog eens origineel om te geven. Niet alleen als cadeau aan anderen, maar ook aan jezelf. Verwen anderen, of gewoon jezelf, met een Calor koffiebonen cadeaupakket van sublieme kwaliteit. Onze koffiebonen worden slow roast gebrand, elke dag weer. En echt; dat proef je! Ons koffiebonen cadeaupakket staat garant voor puur genot. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, want dat is wel zo leuk natuurlijk!

Koffiebonen cadeaupakket van Calor kan altijd

Want koffie kan altijd. Een jarige, een nieuwe woning, een nieuwe baan of als cadeau aan nieuwbakken ouders (om lange nachten door te komen of vroege ochtenden te starten). Kortom; met een koffiebonen cadeaupakket maak je iedereen blij. En je weet zeker dat je echt goede koffie cadeaupakket geeft. Een genietmomentje, een momentje om bij te komen of om wakker te worden. En bovendien een waar feest voor je smaakpapillen.

calor koffie cadeaupakket large binnenkant
calor cadeaupakket large binnenkant

Koffiebonen cadeaupakket met de beste koffiebonen

Ons koffiebonen cadeaupakket is trouwens één bundel liefde en passie; liefde voor koffiebonen van de beste kwaliteit voor echte koffieliefhebbers, door echte koffieliefhebbers. Een goede kop koffie kan altijd rekenen op veel waardering. Calor koffiebonen worden dagelijks vers gebrand. En daar nemen we de tijd voor; de bonen worden op een lagere temperatuur voor langere tijd geroosterd. Slow roasting heet dat. Zo komen smaak en aroma pas echt tot hun recht. Je kunt kiezen uit twee verschillende koffiebonen cadeaupakketten. Elk koffiebonen cadeaupakket bevat verschillende blends.

Bestel eenvoudig en snel je koffiebonen cadeaupakket

Bij Calor koffie houden we niet alleen van kwaliteit, maar ook van gemak. Bestellen van je koffiebonen cadeaupakket gaat daarom heel eenvoudig! Bestel je gewenste koffie cadeaupakket, vul je gegevens in en reken af. Binnen een paar dagen wordt jouw koffiebonen cadeaupakket thuisbezorgd.

“Met het koffiebonen cadeaupakket van Calor geef je echt iets origineels…en lekkers.”

Maak kennis met Calor Koffie

Ons koffiebonen cadeaupakket is een mooie manier om kennis te maken met de kwaliteitskoffiebonen van Calor. Je kunt kiezen uit verschillende blends (verschillende soorten koffiebonen van verschillende locaties) en single-origins (één soort koffiebonen).

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer niet alleen van 10% korting op je eerste bestelling, maar ontvang ook maandelijks exclusieve aanbiedingen en waardevolle tips en tricks voor het zetten van de perfecte koffie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00