Jouw koffiebonen proefpakket bestel je bij Calor Koffie

Proef de smaken van écht lekkere koffie met het koffiebonen proefpakket van Calor Koffie. Met onze koffiebonen pakketten maak je kennis met de kwaliteit en belevenis van goede koffiebonen. De heerlijkste blends in verschillende smaken. Bij Calor Koffie kun je je eigen koffiebonen proefpakket samenstellen of kiezen uit een proefpakket met onze heerlijkste blends. Leer jouw perfecte koffie kennen.

Koffiebonen proefpakket met heerlijke blends

Lekkere koffie, begint met goede koffiebonen. Dat is zo klaar als een klontje. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar dat perfecte kopje koffie. Je kunt bij Calor Koffie heel eenvoudig je eigen koffiebonen proefpakket samenstellen. Het koffiebonen proefpakket bestaat uit 3 blends die je zelf kiest. Dat is reuze handig, want zo kun je proeven welke smaak het best bij je past. Of misschien kies je wel voor een intense smaak in de ochtend en een mildere smaak voor de avond.

Voordelen koffiebonen proefpakket

• Maak kennis met de lekkerste blends
• Stel je koffie proefpakket zelf samen
• Geschikt voor elk apparaat
• Altijd met liefde samengesteld

Jouw koffiebonen proefpakket door ons met liefde geselecteerd

Liefde en aandacht voor koffie; daar draait het om bij Calor Koffie. Om jouw koffie, om onze koffie. De beste blends van superieure kwaliteit….Dat is koffie waar je echt van geniet. Jouw relaxmoment. Of je nu buiten op je balkon zit, achter je bureau of aan de keukentafel. Onze koffiebonen proefpakketten zijn de perfecte manier om kennis te maken met excellente koffie.

Is ons koffiebonen proefpakket gratis?

En op de vraag of ons koffiebonen proefpakket gratis is, is het antwoord nee. Met ons koffiebonenpakket, dat je kiest of helemaal zelf samenstelt, maak je kennis met heerlijke koffie van de beste kwaliteit. Een pak uit het koffiebonen proefpakket bevat 250 of 500 gram koffiebonen. Je geniet van verschillende soorten koffie. Onze koffiebonen zijn bovendien geschikt voor elk apparaat. Je betaalt vanaf €16,95 voor een proefpakket.

Maak jouw apparaat blij met ons koffiebonen proefpakket

Het bekende geluid van je koffiemachine, gevolgd door de heerlijke geur van versgemalen koffie….Jij en je koffie zijn nog maar even van elkaar verwijderd. Met ons verse koffiebonen proefpakket maak je trouwens niet alleen jezelf blij, maar ook je koffiemachine. Goedkope(re) koffiebonen bevatten vaak een vettig laagje waardoor je koffiemachine bijvoorbeeld sneller verstopt kan raken. Daar hoef je met onze koffiebonen niet bang voor te zijn.

Koffiebonen proefpakket kopen

Bij Calor koffie kun je eenvoudig jouw koffiebonen proefpakket kopen. In maar een paar stappen en binnen een paar dagen heb je jouw koffiebonen proefpakket in huis.
• Kies jouw proefpakket óf stel je eigen koffiebonen proefpakket zelf samen
• Ga naar je winkelmandje en reken af

Je koffiebonen proefpakket wordt (gratis) naar je toegezonden.

Start jij binnenkort je dagelijkse routine met één van de heerlijke koffies van Calor Koffie? Bestel snel je koffiebonen proefpakket.