Koffiebonen

Home / Koffiebonen

Verse koffiebonen bestellen

Ochtendzon op je bol en met je ogen dicht genieten van echt goede koffie. Voel je hem? Dat is de energie van Calor. Puur genot om je dag mee te beginnen en perfect om je dag mee door te komen. Koffie is één van onze dagelijkse en terugkerende routines. Dus waarom zou je jezelf niet een op jouw smaak en zetwijze afgestemde kwaliteitskoffie gunnen? Ontdek ons assortiment.

✓ Snelle levering ✓ Vers gebrand ✓ €4,95 verzendkosten ✓ Gratis bezorging v.a. €45,- 

Calor – You’re new daily routine

VERS

Bij Calor Koffie staat versheid voorop. Op onze verpakkingen staat de branddatum. De kwaliteit van de Arabica bonen worden aangeduid met de naam Specialty Coffee. De beste koffieboon voor de Specialty Coffee.

VERSE KOFFIEBONEN KOPEN VANUIT DE KOFFIEBRANDERIJ

De koffiebonen zijn ambachtelijk gebrand in de 1e energiezuinigste koffiebranderij van Europa. Door de slow roast methode krijgen de 100% Arabica koffiebonen een natuurlijke smaak en worden aroma’s in de koffiebonen maximaal benut. Er zitten geen smaakversterkers of toevoegingen in onze producten.

Onze koffie is GESCHIKT VOOR ALLE ZETMETHODES

De gebrande bonen in ons assortiment zijn geschikt voor alle zetmethodes. Je kunt het dus o.a. gebruiken voor je volautomatische espressomachine, semi-automatische espressomachine of voor je Jura koffiemachine. Onze koffiebonen worden altijd als hele bonen geleverd. Het malen van de koffiebonen zorgt voor een snel aroma verlies, daarom leveren wij uitsluitende hele bonen.

NIET VETTIG en VEILIG VOOR MACHINES

Vette koffiebonen zijn slecht voor je koffiemachine. Deze zijn vaak donker gebrand en zijn daarom bitter en hebben een minder volle body. Bij Calor Koffie branden we light tot medium en daarom zijn onze koffiebonen niet slecht voor je koffiemachine.

Lees hier meer over vettige koffiebonen en het ontstaan ins ons koffie blog

ONLINE KOFFIEBONEN KOPEN

Online bestellen is makkelijk, maak eerst hierboven je keuze voor je favoriete blend of single-origin. Wil je ontdekken welke smaak bij jou past? Gebruik dan onze keuzehulp. Speciaal gemaakt om je nog beter te kunnen laten genieten van jouw lekkerste kopje koffie. Verzending is gratis vanaf 45 euro en betalen kan o.a. met iDEAL, PayPal of Credit card.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Nieuwsbrief

Wil je het laatste koffie nieuws ontvangen over Calor, of liever elke maand een aanbieding van koffiebonen ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00