Koffiebonen voor je Jura koffiemachine

Home / Koffiebonen voor je Jura koffiemachine

Jura koffiebonen

Jouw stevige Jura koffiemachine verdient uiteraard de beste koffiebonen. Onze koffiebonen zijn niet van het merk Jura, maar wel uiterst geschikt voor het all-in koffieapparaat van dit prachtige Zwitserse merk. De koffiebonen van Calor zijn met liefde, aandacht en passie gebrand. En dat proef je! Of je nu van mild of sterk houdt, wij staan garant voor de lekkerste koffiebonen. En met jouw kwalitatieve Jura koffiemachine tover je ze om tot een heerlijke kop koffie met de lekkerste koffiebonen.

Waarom koffiebonen van Calor & Jura goed samengaan

Bij CALOR kiezen we bewust voor mooie droge koffiebonen. Dus geen donker gebrande, glanzende bonen met een bittere en vlakke smaak maar medium roast Arabica koffiebonen met een volle en zachte smaak.

Onze bonen zijn daarom niet vettig en veilig te gebruiken in je Jura volautomatische koffiemachine. Vettige koffiebonen, waar de oliën de oppervlakte hebben bereikt zorgen voor een snellere vervuiling van de zetgroep, molen en leidingwerk.

De beste koffiebonen voor de Jura volautomaat

Een Jura koffiemachine is van goede kwaliteit en in staat om iedere koffieboon te verwerken. De beste bonen voor Jura zijn dan ook voornamelijk afhankelijk van jouw smaak. Onze Arabica koffiebonen zijn echter wel wat zachter dan Robusta bonen, waardoor deze makkelijker te vermalen zijn. Hierdoor zullen de maalschijven minder snel slijten. Het is voornamelijk belangrijk te kiezen voor Jura koffiemachine bonen van hoge kwaliteit. Bij goedkopere melanges heb je meer kans op kleine steentjes tussen de koffiebonen, die kunnen zorgen voor slijtage van de Jura koffiemachine. Onze kwalitatieve Jura koffiemachine bonen zijn met zorg geselecteerd. Zo worden onder andere harde koffiebonen eruit gefilterd om verstopping en slijtage van het maalwerk zoveel mogelijk te voorkomen. Zo krijg je de lekkerste koffiebonen.

Ons assortiment

Bij Calor bieden we een uitgebreid assortiment koffiebonen voor Jura koffiemachines. Zo vind je altijd een koffieboon de aansluit op jouw smaak en manier van koffiedrinken. Of je nu houdt van zuur of zoet, cappuccino of espresso, koffie met suiker en melk of juist zwart, bij ons vind je de passende koffiebonen voor je Jura koffiemachine. Al onze koffiebonen zijn langzaam gebrand en onder de juiste omstandigheden verpakt. Daarmee hebben al onze koffies één gemene deler: absolute topkwaliteit. En dat tegen een betaalbare prijs.

Koffiebonen afgestemd op jouw smaak

Onze 100% Arabica bonen komen onder andere uit Braziliië, Ethiopië en India. De smaak van de koffie wordt mede bepaald door de plek waar deze verbouwd wordt. In gebieden met weinig bedreiging van parasieten en ziekten maakt de koffieboon weinig cafeïne aan. Hierdoor zal deze boon een mildere en luchtige smaak hebben. De verdere smaak van de koffiebonen wordt bepaald door het was- en droogproces. Binnen ons assortiment koffiebonen voor je Jura koffiemachine vind je onder andere bonen met tonen van pinda, vleugen van mocca of een lichte afdronk van chocolade. Kies jouw favoriete smaak en bestel de koffiebonen eenvoudig online!

Kennismaken met onze overheerlijke Jura koffiebonen?

Ben je overtuigd van de kwaliteit van onze koffiebonen, maar twijfel je tussen de verschillende smaken? Bestel dan een koffiebonen proefpakket. Maak kennis met 3 verschillende koffiesmaken. Je kiest zelf welke smaken je graag wilt proberen. Op deze manier bepaal je eenvoudig welke Jura koffiebonen van Calor het beste bij jou passen.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer niet alleen van 10% korting op je eerste bestelling, maar ontvang ook maandelijks exclusieve aanbiedingen en waardevolle tips en tricks voor het zetten van de perfecte koffie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00