Over ons

Home / Over ons

Ochtenzon op je bol en met je ogen dicht genieten van echt goede koffie. Voel je hem? Dat is de energie van Calor. Puur genot om je dag mee te beginnen en perfect om je dag mee door te komen. Koffie is één van onze dagelijkse en terugkerende routines. Dus waarom zou je jezelf niet een op jouw smaak en zetwijze afgestemde kwaliteitskoffie gunnen?

Calor begon 6 jaar geleden met een reis door Italië. Hans werd betoverd door de traditionele wijze van koffiezetten en de Italiaanse passie voor pure smaak. Door een verrassend lekkere kop koffie, gebrouwen met een originele ‘Bialetti Moka Express’, werd het zaadje geplant en kreeg de inspiratie voor Calor zijn eerste impuls.

De passie voor koffie en alles daaromheen groeide en liet Hans niet meer los. Hier wilde hij zich dagelijks mee bezig houden. Mensen laten genieten van uitstekende koffie. Met eenzelfde beleving als die hij zelf in Italië had. Na een periode van verdieping, proeven en kennis vergaren, richtte Hans Calor op.

In de loop der jaren ontwikkelde Hans diverse smaken en bouwde zo aan een breed assortiment, waarin iedereen een koffie kan vinden die bij hem of haar past. Zacht of intens, mooie blends met frisse of karakteristieke tonen en wereldse single origins.

Alle koffies hebben één gemene deler; absolute topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Calor maakt de beste koffie uit alle windstreken bereikbaar voor iedereen.

Calor wil dat klanten overtuigd raken van dat extra genot. Ze de mogelijkheid bieden om de koffie, de smaak en de smaakbeleving te ervaren zoals die bedoeld is. Persoonlijk contact en advies zijn daarin een onmisbare schakel. Door de klantwens te bevragen krijgt Calor inzage in het smaakpalet van de klant. Vervolgens kan hieraan de perfecte koffie worden gekoppeld. Het resultaat is dat de klant een smaakbeleving heeft die zijn gelijke niet kent.

Genieten van uitstekende én fantastische koffie, perfect afgestemd op jouw smaak.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer niet alleen van 10% korting op je eerste bestelling, maar ontvang ook maandelijks exclusieve aanbiedingen en waardevolle tips en tricks voor het zetten van de perfecte koffie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00