Kernwaarden

Home / Kernwaarden

Kwaliteit & duurzaamheid

Calor levert hoogwaardige koffie. Om dit te bereiken selecteren wij onze eigen bonen en blends. Calor koffiebonen worden dagelijks ‘slow roast’ gebrand in onze gespecialiseerde branderij. Zo staan wij garant voor de versheid en hoge kwaliteit van onze koffiebonen, en de levercontinuïteit. Daarnaast draagt onze persoonlijke service bij aan de kwaliteitsbeleving.

Op het gebied van duurzaamheid streven wij ‘less to zero waste’ na door hergebruik te stimuleren in alle processen.

CALOR koffiebonen worden met een Loring S70 koffiebrander gebrand. Bijzonder aan de Loring is dat alles tot in de kleinste details ingesteld kan worden. Dat geeft meer controle over het brandproces. Daarnaast maakt de Loring geen geen gebruik van een naverbrander. Dit scheelt tot wel 80% in het gasverbruik en is dus veel minder vervuilend voor het milieu. Bovendien zorgt het uitblijven van een naverbrander voor een betere smaak van de bonen.

Specialisten

Als liefhebbers zijn wij echte specialisten. Calor wil puurheid in koffie zo dicht mogelijk benaderen. Daarom branden wij vers. Ook zoeken wij continue naar vernieuwing en verbetering in zowel koffie, de smaak als de smaakbeleving. Alleen het beste hierin is goed genoeg voor Calor. Dit gunnen wij onze klanten ook.

Onderscheid

Door gebruik te maken van goede partners in het hele proces kunnen wij ons onderscheiden. We zijn innovatief met producten en mogelijkheden. We adviseren en zorgen graag voor onze klant. Ons persoonlijk klantcontact is hierin leidend. Door goed te luisteren naar de klantwens, kunnen wij hier vaak individueel op inspelen.

Verantwoordelijkheid

Ondanks onze omvang en beperkte invloed nemen wij onze maatschappelijke ondernemersverantwoordelijkheid. Calor wil een eerlijke prijs voor een eerlijk product. Hierop selecteren wij onze leveranciers. Zo weten wij zeker dat de keten eerlijk is en de koffieboer goed betaald wordt.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer niet alleen van 10% korting op je eerste bestelling, maar ontvang ook maandelijks exclusieve aanbiedingen en waardevolle tips en tricks voor het zetten van de perfecte koffie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00