Kwaliteit

Calor levert hoogwaardige koffie. Om dit te bereiken selecteren wij onze eigen bonen en blends. Calor koffiebonen worden dagelijks ‘slow roast’ gebrand door een gespecialiseerde branderij. Zo staan wij garant voor de versheid en hoge kwaliteit van onze koffiebonen, en de levercontinuïteit. Daarnaast draagt onze persoonlijke service bij aan de kwaliteitsbeleving.

Specialisten

Als liefhebbers zijn wij echte specialisten. Calor wil puurheid in koffie zo dicht mogelijk benaderen. Daarom branden wij vers. Ook zoeken wij continue naar vernieuwing en verbetering in zowel koffie, de smaak als de smaakbeleving. Alleen het beste hierin is goed genoeg voor Calor. Dit gunnen wij onze klanten ook.

Onderscheid

Door gebruik te maken van goede partners in het hele proces kunnen wij ons onderscheiden. We zijn innovatief met producten en mogelijkheden. We adviseren en zorgen graag voor onze klant. Ons persoonlijk klantcontact is hierin leidend. Door goed te luisteren naar de klantwens, kunnen wij hier vaak individueel op inspelen.

Verantwoordelijkheid

Ondanks onze omvang en beperkte invloed nemen wij onze maatschappelijke ondernemersverantwoordelijkheid. Calor wil een eerlijke prijs voor een eerlijk product. Hierop selecteren wij onze leveranciers. Zo weten wij zeker dat de keten eerlijk is en de koffieboer betaald wordt.

Duurzaamheid

Op het gebied van duurzaamheid streven wij ‘less to zero waste’ na door hergebruik te stimuleren in alle processen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor hernieuwbare jute zakken
en eco-vriendelijke verpakkingen en materialen. Ook in ons logistieke proces kiezen wij voor optimale efficiëntie, co2 verantwoordelijke transporteurs en/of milieuvriendelijk vervoer zoals fietskoeriers.

Ontdek onze koffiesoorten