Koffiebonen

Home / Koffiebonen bestellen / Koffiebonen

Koffiebonen

Vers gebrande koffiebonen – ze zijn de sleutel tot jouw perfecte koffie. Heb je genoeg van die vlakke, overgebrande varianten die meer kosten dan ze waard zijn? Sta je op het punt de hoop op te geven in je zoektocht naar die perfecte kop koffie? Welkom bij Calor.

Bij Calor combineren we premium Arabica-koffiebonen met het ambacht van slow roast coffee. Alle koffiebonen worden medium gebrand, waardoor ze barsten van smaken en geuren. Daarna stempelen we met trots de branddatum op elke verpakking. Wij willen maar één ding: dat jij geniet van jouw perfecte koffie.

Hypermoderne & duurzame koffiebranderij

In de branderij gebruiken we de Loring S70, een efficiënte en milieuvriendelijke koffiebrander. Deze moderne koffiebrander heeft geen naverbrander nodig, waardoor we zo'n 80% minder gas verbruiken. De Loring S70 biedt ons ook de mogelijkheid om tot op de graad en seconde te branden. Hiermee halen we echt alle smaken en aroma's uit de boon. Omdat de Loring S70 beschikt over een trommelbrander kunnen we wel op traditionele "slow roast" wijze branden, waardoor we de beste kwaliteit én duurzaamheid in onze koffie kunnen garanderen.

Geschikt voor elke koffiemachine

Onze koffiebonen zijn geschikt voor elke zetmethode. Ze zijn geschikt voor zowel volautomatische als glimmende semi-automatische espressomachines, en natuurlijk ook als snelfiltermaling te malen. De bonen worden in matzwarte verpakking met vershoudventiel én zipper geleverd om de smaak zo lang mogelijk optimaal te houden. Onze koffiebonen zijn puur dus zonder toevoegingen, wat ze een zeer verantwoorde keuze maakt.

Zuivere koffie

We geloven in transparantie bij het bestellen van koffiebonen. Onze bonen zijn traceerbaar, met gedetailleerde informatie over herkomst en teeltomstandigheden. We delen ook inzichten over de leefomstandigheden van de koffieboeren en hun gemeenschappen.

Niet vettig, veilig voor je koffiemachine

Onze koffiebonen zijn mooi droog en niet vettig, waardoor ze veilig voor je machine zijn.

Gemakkelijk online te bestellen

Door op werkdagen te bestellen voor 12:00 uur, zorgen we ervoor dat jouw koffiebonen diezelfde dag nog worden gebrand. Zodra we jouw bonen hebben gebrand, stempelen we met trots de branddatum op de verpakking en zorgen we ervoor dat jouw koffie de volgende dag al door PostNL wordt thuisbezorgd. Zo geniet je altijd van de meest verse en verfijnde smaken die onze koffie te bieden heeft.

Gratis verzending vanaf 45 euro. Betalen kan met iDEAL, PayPal of creditcard.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer niet alleen van 10% korting op je eerste bestelling, maar ontvang ook maandelijks exclusieve aanbiedingen en waardevolle tips en tricks voor het zetten van de perfecte koffie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00