Koffiebonen

Home / Koffiebonen bestellen / Koffiebonen

Koffiebonen

Vers gebrande koffiebonen – ze zijn de sleutel tot jouw perfecte koffie. Heb je genoeg van die vlakke, overgebrande varianten die meer kosten dan ze waard zijn? Sta je op het punt de hoop op te geven in je zoektocht naar die perfecte kop koffie? Welkom bij Calor.

Bij Calor combineren we premium Arabica-koffiebonen met het ambacht van slow roast coffee. Alle bonen worden medium gebrand, waardoor ze barsten van smaken en geuren. Daarna stempelen we met trots de branddatum op elke verpakking.

Onze koffiebonen zijn geschikt voor elke zetmethode. Ze zijn geschikt voor zowel volautomatische als de glimmende semi-automatische espressomachines, en natuurlijk ook als snelfiltermaling te malen.

We leveren onze koffiebonen altijd als hele bonen, omdat het malen van de bonen kan leiden tot een snelle verlies van aroma, wat zonde is. Zo behouden onze bonen hun rijke smaken en geuren, ongeacht de gekozen zetmethode.

Wij willen maar één ding: dat jij geniet van jouw perfecte koffie.

Hypermoderne & duurzame koffiebranderij

In onze koffiebranderij gebruiken we de Loring S70, een efficiënte en milieuvriendelijke koffiebrander. Deze moderne koffiebrander heeft geen naverbrander nodig, waardoor we zo'n 80% minder gas verbruiken. De Loring S70 biedt ons ook de mogelijkheid om tot op de graad en seconde te branden. Hiermee halen we echt alle smaken en aroma's uit de boon. Door deze geavanceerde technieken toe te passen in onze branderij, zorgen we ervoor dat onze 100% Arabica koffiebonen op ambachtelijke wijze gebrand worden. Deze slow roast methode laat de natuurlijke smaken en aroma’s van de koffiebonen maximaal tot hun recht komen.

Geschikt voor elke koffiemachine

We leveren onze koffiebonen altijd als hele bonen, omdat het malen van de bonen kan leiden tot een snelle verlies van aroma, wat zonde is. Zo behouden onze bonen hun rijke smaken en geuren, ongeacht de gekozen zetmethode.

Zuivere koffie

We geloven in transparantie bij het bestellen van koffiebonen. Onze bonen zijn traceerbaar, met gedetailleerde informatie over herkomst en teeltomstandigheden. We delen ook inzichten over de leefomstandigheden van de koffieboeren en hun gemeenschappen.

Niet vettig, veilig voor je koffiemachine

Onze koffiebonen zijn mooi droog en niet vettig, waardoor ze veilig voor je machine zijn.

Gemakkelijk online te bestellen

Alle koffiebonen worden medium gebrand, waardoor ze barsten van smaken en geuren. Daarna stempelen we met trots de branddatum op elke verpakking. Wij willen maar één ding: dat jij geniet van jouw perfecte koffie. Onze 100% Arabica koffiebonen worden niet zomaar als vers beschouwd; ze voldoen aan de internationale 'Specialty Coffee' standaard, de crème de la crème van de Arabica variëteiten. Bestel je op werkdagen voor 13:00? Dan zorgen wij dat jouw koffie dezelfde dag nog vers wordt gebrand. Zo garanderen we dat jij de volgende dag de versheid van jouw koffiebonen, met de branddatum duidelijk vermeld, in huis hebt. Zo weet je altijd dat je van de meest verse, kwalitatieve koffie geniet.

Gratis verzending vanaf 45 euro. Betalen kan met iDEAL, PayPal of creditcard.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer niet alleen van 10% korting op je eerste bestelling, maar ontvang ook maandelijks exclusieve aanbiedingen en waardevolle tips en tricks voor het zetten van de perfecte koffie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00