Black friday

Home / Black friday

Er zijn op dit moment Geen black friday deals

Kom later terug! Wil je toch een koffiebonen aanbieding? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop

Black Friday bij calorkoffie

Black Friday is het perfecte moment om je lekkerste koffie voordelig online te bestellen. Profiteer tijdens de actie van geweldige aanbiedingen. Zin om smaakvolle koffiebonen in te slaan voor de laatste maanden van het jaar? Handig voor tijdens de feestdagen. Grijp dan tijdens de Black Friday periode je kans. Binnenkort zullen er super kortingen, aanbiedingen, deals en voordelen op deze pagina staan. Hou deze Black Friday pagina dus zeker in de gaten.

Oorsprong Black Friday

Black Friday wordt gezien als een feestdag voor shoppers en is ontstaan in de Verenigde Staten. Black Friday vindt plaats op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving Day. Die dag hebben de meeste mensen daar vrij en dan wordt er veel geshopt. “Zwarte Vrijdag” klinkt misschien een beetje duister, maar is voor Black Friday een verwijzing naar de dag waarop de winkeliers van rode naar zwarte cijfers gaan. De laatste weken tussen Black Friday tot Nieuwjaar zijn dus de weken waarin winkeliers hun jaarwinst realiseren. De maanden voor Black Friday dekken alle kosten.


Black Friday het startsein voor de feestdagen

De dag wordt ook gezien als het startsein voor de feestmaand aankopen. Niet zo raar, want tijdens Black Friday zijn er goede deals en kortingen te scoren. Een grote voorraad koffiebonen.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Nieuwsbrief

Wil je het laatste koffie nieuws ontvangen over Calor, of liever elke maand een aanbieding van koffiebonen ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00