Cafeïnevrije koffiebonen voor jouw perfecte koffie

Home / Cafeïnevrije koffiebonen voor jouw perfecte koffie

Cafeïnevrije koffiebonen voor jouw perfecte koffie

Houd je wel van koffie, maar niet van het effect dat cafeïne op je lichaam heeft? Probeer dan onze cafeinevrije koffiebonen. Laat je verrassen door de verfijnde smaak van deze koffiebonen. Koffie, maar dan zonder cafeïne.

Swiss Water Method®

Voor het cafeïnevrij maken van onze koffiebonen, kiezen we bij Calor Koffie voor de milieuvriendelijke Swiss Water Method®. In tegenstelling tot veel andere methoden, gebruiken we geen chemicaliën. Met deze methode worden de bonen geweekt om de cafeïne eruit te halen, en dit water wordt door een actief koolstoffilter geleid. Zo blijft 99,9% van de cafeïne achter. Daarna ondergaan de bonen een medium roast branding met zorg en aandacht, wat resulteert in een onverminderd heerlijke kop koffie.

Waarom cafeïnevrije koffiebonen?

Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom mensen de voorkeur geven aan cafeïnevrije koffiebonen voor hun koffiemomentje. Bijvoorbeeld omdat iemand gevoelig is voor cafeïne. Deze gevoeligheid kan zich uiten in het niet in slaap kunnen vallen, of een gevoel van opgejaagdheid. Cafeïnevrije koffie kan ook onderdeel zijn van een dieet, of omdat je wilt minderen in je cafeïnegebruik. Een andere veelvoorkomende motivatie voor de aanschaf van cafeïnevrije koffiebonen is zwangerschap. Tijdens zwangerschap wordt het afgeraden om meer dan 2 kopjes koffie met cafeïne te drinken. Cafeïnevrije koffie kan je dan in principe altijd drinken.

“Cafeïnevrije koffiebonen kunnen eigenlijk altijd en op elk moment van de dag.”

Calor

Calor staat bekend vanwege de hoge kwaliteit Arabica bonen, het slow roast proces, de medium branding, de versheid van de bonen en niet-vette koffiebonen. Onze cafeïnevrije koffiebonen staan garant voor een volle body en aangename afdronk. En heel subtiel proef je de tonen van chocolade en hazelnoten, die deze bonen net wat spannender maken. De Calor Decaf blend bestaat uit 100% Arabica koffiebonen uit Mexico en Brazilië. Puur genieten!

Bestel je DECAF BLEND hier

Koffiebonen die onttrokken zijn van cafeïne op een milieuvriendelijke en respectvolle manier? Met liefde voor de koffieboon én koffiedrinker? Dan ben je bij Calor Koffie aan het juiste adres. Wij selecteren alleen de beste koffiebonen, voor de fijnste koffiebeleving. Calor Black Blend decaf bestel je eenvoudig via onze webshop. Bestel snel en proef!

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer niet alleen van 10% korting op je eerste bestelling, maar ontvang ook maandelijks exclusieve aanbiedingen en waardevolle tips en tricks voor het zetten van de perfecte koffie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00