Cafeïnevrije koffiebonen voor jouw perfecte koffie

Home / Cafeïnevrije koffiebonen voor jouw perfecte koffie

Cafeïnevrije koffiebonen voor jouw perfecte koffie

Houd je wel van koffie, maar niet van het effect dat cafeïne op je lichaam heeft? Probeer dan onze cafeïnevrije koffiebonen. Laat je verrassen door de verfijnde smaak van deze koffiebonen. Koffie, maar dan zonder cafeïne.

Cafeïnevrije koffiebonen de Swiss Water Method®

Het decafeïneren, zoals dat officieel genoemd wordt, van koffiebonen gebeurt voordat de koffiebonen gebrand worden. De koffiebonen worden blootgesteld aan een extractiemiddel waaraan de cafeïne zich bindt. Daar zijn verschillende methoden voor. Calor Koffie gebruikt voor het cafeïnevrij maken van koffiebonen de Swiss Water Method®. Een milieuvriendelijke methode, waarbij geen chemicaliën toegepast worden. Dat is bij veel andere methoden wel het geval. Cafeïnevrije koffiebonen ontstaan met deze methode doordat de cafeïne als het ware uit de koffiebonen wordt geweekt. Dit water wordt door een actief koolstoffilter gehaald. Hier blijft de cafeïne in achter. Hierdoor worden de koffiebonen voor 99,9% cafeïnevrij. De koffiebonen worden opnieuw geweekt in water en daarna medium dark roast gebrand. Een proces dat met zorg een aandacht wordt uitgevoerd. Dat zorgt ervoor dat de smaak van cafeïnevrije koffiebonen onverminderd lekker blijft.

Waarom cafeïnevrije koffiebonen?

Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom mensen de voorkeur geven aan cafeïnevrije koffiebonen voor hun koffiemomentje. Bijvoorbeeld omdat iemand gevoelig is voor cafeïne. Deze gevoeligheid kan zich uiten in het niet in slaap kunnen vallen, of een gevoel van opgejaagdheid. Cafeïnevrije koffie kan ook onderdeel zijn van een dieet, of omdat je wilt minderen in je cafeïnegebruik. Een andere veelvoorkomende motivatie voor de aanschaf van cafeïnevrije koffiebonen is zwangerschap. Tijdens zwangerschap wordt het afgeraden om meer dan 2 kopjes koffie met cafeïne te drinken. Cafeïnevrije koffie mag dan in principe onbeperkt gedronken worden.

“Cafeïnevrije koffiebonen kunnen eigenlijk altijd en op elk moment van de dag.”

Cafeïnevrije koffiebonen van

Cafeïnevrije koffiebonen van Calor zijn koffiebonen van de beste kwaliteit en met een verfijnde smaak. Onze cafeïnevrije koffiebonen staan garant voor een volle body en aangename afdronk. En heel subtiel proef je de tonen van chocolade en hazelnoten, die deze cafeïnevrije koffiebonen net wat spannender maken. De Calor Decaf blend bestaat uit 100% Arabica koffiebonen uit Mexico en Brazilië. Puur genieten!

Bestel je cafeïnevrije koffiebonen hier

Cafeïnevrije koffiebonen die onttrokken zijn van cafeïne op een milieuvriendelijke en respectvolle manier? Met liefde voor de koffieboon én koffiedrinker? Dan ben je bij Calor Koffie aan het juiste adres. Wij selecteren alleen de beste koffiebonen, voor de fijnste koffiebeleving. Calor Black Blend cafeïnevrije koffiebonen bestel je eenvoudig via onze webshop. Bestel snel en proef!

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Nieuwsbrief

Wil je het laatste koffie nieuws ontvangen over Calor, of liever elke maand een aanbieding van koffiebonen ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00