Dealer

Home / Dealer

AndreaXL

andreaxl calor koffie

Calor verkrijgbaar bij AndreaXL We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze vers gebrande koffiebonen nu verkrijgbaar zijn bij AndreaXL, dé elektronicawinkel in Haarlem die zich richt op het premium segment. AndreaXL biedt een uitgebreide selectie van de beste merken, zoals Jura, Miele en Siemens, en is daarnaast Miele Premium Partner en officieel Jura … Lees meer

Evelief

Evelief verkoopt het assortiment koffiebonen van Calor. Het is een logische aanvulling op het uitgebreide assortiment thee.

Koos Rood Dé Witgoed Specialist

koos rood witgoed Calor koffiebonen

Witgoedspecialist Koos Rood is sinds 1983, al meer dan 30 jaar, gevestigd aan de Middenweg in Heerhugowaard. Vanuit de vestiging in Heerhugowaard verkopen en repareren zij witgoed, inbouwapparatuur en koffiemachines in de hele regio. Koos Rood Dé Witgoed Specialist verkoopt het assortiment koffiebonen van Calor. Het is een logische aanvulling op het assortiment koffiemachines.

EigenwijZ

Vers gebrande koffiebonen kopen bij Eigenwijz in Ermelo.

Expert Zwolle – Zuid

Expert - Calor koffiebonen

Expert Zwolle Zuid Bij Expert Zwolle Zuid koop je jou vers gebrande koffiebonen. Classico en Brasil Yellow Bourbon in Expert huisstijl. Roasted by Calor.

Expert Burgum

Expert - Calor koffiebonen

Expert Meijer V.O.F. Burgum Bij Expert Meijer in Burgum koop je jou vers gebrande koffiebonen. Classico en Brasil Yellow Bourbon in Expert huisstijl. Roasted by Calor.

Expert Zwolle – Stadshagen

Expert - Calor koffiebonen

Expert Zwolle Stadshagen Bij Expert Zwolle Stadshagen koop je jou vers gebrande koffiebonen. Classico en Brasil Yellow Bourbon in Expert huisstijl. Roasted by Calor.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Nieuwsbrief

Wil je het laatste koffie nieuws ontvangen over Calor, of liever elke maand een aanbieding van koffiebonen ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00