AndreaXL

Home / Dealer / AndreaXL

Calor verkrijgbaar bij AndreaXL

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze vers gebrande koffiebonen nu verkrijgbaar zijn bij AndreaXL, dé elektronicawinkel in Haarlem die zich richt op het premium segment. AndreaXL biedt een uitgebreide selectie van de beste merken, zoals Jura, Miele en Siemens, en is daarnaast Miele Premium Partner en officieel Jura dealer. Met de toevoeging van Calor koffiebonen vullen we dit hoogwaardige assortiment perfect aan.

AndreaXL Calor koffie

Bij AndreaXL begrijpen ze dat koffie veel meer is dan alleen een drankje. Het is een ervaring, een moment van genieten en verbinden. Daarom hebben zij hun passie voor kwaliteit en vakmanschap gestoken in het selecteren van de beste koffiesoorten. Bij AndreaXL kunt u nu niet alleen terecht voor hoogwaardige koffiemachines, maar ook voor vers gebrande koffiebonen van Calor.

Onze koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd uit de beste koffieplantages over de hele wereld en vervolgens met liefde gebrand om de unieke smaken en aroma’s te behouden. Met Calor kunt u genieten van een breed scala aan koffievariaties, zoals intense espresso’s, romige cappuccino’s en verkwikkende filterkoffie. Door de koffiebonen vers te branden, garanderen we dat u altijd kunt genieten van de meest verse en smaakvolle koffie.

Bij AndreaXL in Haarlem kunt u nu niet alleen uw favoriete elektronica van topmerken vinden, maar ook de premium koffie van Calor ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine van Jura, Miele of Siemens, of gewoon wilt genieten van vers gebrande koffiebonen, AndreaXL heeft alles wat u nodig heeft.

We nodigen u van harte uit om AndreaXL in Haarlem te bezoeken en ons assortiment van Calor-koffie zelf te ervaren. Laat ons uw zintuigen betoveren en uw koffiemomenten onvergetelijk maken. Voeg een vleugje luxe toe aan uw dagelijkse routine met Calor – premium quality coffee, nu verkrijgbaar bij AndreaXL.

AndreaXL
Kleverparkweg 11
Haarlem 2023 CA
Nederland
Telefoon: 023 - 527 14 24
Email: info@andrea.nl
Website: http://www.andrea.nl

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer niet alleen van 10% korting op je eerste bestelling, maar ontvang ook maandelijks exclusieve aanbiedingen en waardevolle tips en tricks voor het zetten van de perfecte koffie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00