Nieuw verkooppunt CALOR koffie

Home / Koffiepraat / blog / Nieuw verkooppunt CALOR koffie

Nieuw verkooppunt CALOR koffie

Home / Koffiepraat / blog / Nieuw verkooppunt CALOR koffie
Bron: indebuurt.nl

Nieuw verkooppunt CALOR – premium quality coffee in Ermelo

EigenwijZ is de naam van de nieuwe winkel. En wat ze verkopen?! Een chocoladepaleis! Of naja, met bijna 6 meter aan chocolade is dit nieuwe winkeltje vrij uniek in Ermelo. Je kan naast de chique chocolade en bonbons ook van meer lekkers genieten.

EigenwijZ

In de winkel komen 50 verschillende soorten thee. Machteld: “Het zijn geen zakjes zoals je ze in de winkel kent. We gebruiken echte bladeren. Als je bijvoorbeeld aardbeienthee wil, dan zitten daar ook echte stukjes aardbei in. ”EigenwijZ gaat ook verschillende soorten koffie verkopen. Machteld: “We zijn geen horeca, maar je kan wel proeven van de verschillende soorten koffie. Als we zeggen dat het een speciale ronde boon is, heb je natuurlijk geen idee hoe dat smaakt. Dus proeven kan zeker!” Machteld en Richard steken in op duurzaamheid en Fairtrade.

Naast hun aanbod van eten en drinken, verkopen ze ook homedecoratie. Machteld: “Bijvoorbeeld als cadeau. We willen onderscheidend zijn en hebben zin in deze nieuwe uitdaging.” De streefdatum om te openen is zaterdag 24 augustus.

Bij EigenwijZkan je terecht voor het hele assortiment van CALOR. Natuurlijk altijd vers gebrand!

Klik hier voor het adres van EigenwijZ.

Plaats een reactie

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Wil je het laatste koffie nieuws ontvangen over Calor, of liever elke maand een aanbieding van koffiebonen ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00