5x Calor | Calor verkooppunt worden?

Home / Koffiepraat / blog / 5x Calor | Calor verkooppunt worden?

Verkooppunt van Calor worden? Calor is bij uitstek geschikt voor verkoop in boetieks, delicatessenzaken, natuurproductenwinkels of hippe trendshops. Een uniek koffielabel voor winkels die zich met een zorgvuldig geselecteerd assortiment willen onderscheiden.

Met Calor heeft u als verkooppunt en daarmee als (koffie)specialist een sprekend assortiment. Een unieke merkbeleving waarbij versheid en slow roast, de meest traditionele manier van bonen branden, voorop staan. Dankzij de kleurbeleving en een logisch opgebouwd assortiment worden de verschillende blends en single-origins overzichtelijk gepresenteerd.

Daarnaast is Calor perfect als ’huismerk’ of ‘eigen label’ koffie in bijvoorbeeld elektronica-vakwinkels. De praktijk bewijst dat in winkels waar koffieautomaten worden verkocht, klanten een persoonlijk koffieadvies zeer waarderen.

Calor richt zich als groothandel specifiek op retail zaken waar kwaliteit, onderscheid en service gewaardeerd wordt.

Dealer worden

Overweegt u Calor verkooppunt te worden? Wij werken graag samen met enthousiaste ondernemers voor wie de verkoop van onze koffiebonen een logische aanvulling is op het assortiment.

Vraag de retail brochure aan. Neem contact met ons op via 038 – 303 2564 of via het contactformulier.

Plaats een reactie

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer niet alleen van 10% korting op je eerste bestelling, maar ontvang ook maandelijks exclusieve aanbiedingen en waardevolle tips en tricks voor het zetten van de perfecte koffie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00