Koffiebonen van Calor verkopen in je winkel?

Calor is bij uitstek geschikt voor verkoop in boetieks, delicatessenzaken, natuurproductenwinkels of hippe trendshops. Een uniek koffielabel voor winkels die zich met een zorgvuldig geselecteerd assortiment willen onderscheiden.

Met Calor heeft u als (koffie)specialist een sprekend assortiment. Een unieke merkbeleving waarbij versheid en slow roast, de meest traditionele manier van bonen branden, voorop staan. Dankzij de kleurbeleving en een logisch opgebouwd assortiment worden de verschillende blends en single-origins overzichtelijk gepresenteerd.

Daarnaast is Calor perfect als ’huismerk’ of ‘eigen label’ koffie in bijvoorbeeld elektronica-vakwinkels. De praktijk bewijst dat in winkels waar koffieautomaten worden verkocht, klanten een persoonlijk koffieadvies zeer waarderen.

Calor richt zich als groothandel specifiek op retail zaken waar kwaliteit, onderscheid en service gewaardeerd wordt.

Ja, ik ontvang graag een brochure

Overweegt u Calor op te nemen in uw assortiment? Wij werken graag samen met enthousiaste ondernemers voor wie de verkoop van onze koffiebonen een logische aanvulling is op het assortiment.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 038 – 303 2564 of via het contactformulier.

Over Calor

Kwaliteit

Hoogwaardige koffie. Om dit te bereiken selecteren wij onze eigen bonen en blends. Calor wordt dagelijks ‘slow roast’ gebrand. Zo staan wij garant voor de versheid en hoge kwaliteit van onze koffiebonen, en de levercontinuïteit. Daarnaast draagt onze persoonlijke service bij aan de kwaliteitsbeleving.

Specialisten

Als liefhebbers zijn wij echte specialisten. Calor wil puurheid in koffie zo dicht mogelijk benaderen. Daarom branden wij vers. Ook zoeken wij continue naar vernieuwing en verbetering in zowel koffie, smaken en smaakbeleving. Alleen het beste hierin is goed genoeg voor Calor. Dit gunnen wij onze klanten ook.

Onderscheid

Calor is een klein koffielabel. Maar vergis je niet! Met goede partners in het hele proces kunnen wij ons onderscheiden. We zijn innovatief met producten en mogelijkheden. We adviseren en zorgen graag voor de klant. Persoonlijk contact is hierin leidend. Door goed te luisteren kunnen wij vaak individueel op wensen inspelen.

Verantwoordelijkheid

Ondanks onze beperkte invloed nemen wij onze maatschappelijke ondernemersverantwoordelijkheid. Calor wil een eerlijke prijs voor een eerlijk product. Hierop selecteren wij onze leveranciers. Zo weten wij zeker dat de keten eerlijk is en de koffieboer eerlijk betaald wordt.

Duurzaamheid

Op het gebied van duurzaamheid streven wij ‘less to zero waste’ na met hergebruik in onze processen. Bijvoorbeeld met hernieuwbare jute zakken, eco-vriendelijke verpakkingen en materialen. Ook in logistiek kiezen wij voor optimale efficiëntie, verantwoordelijke transporteurs en/of milieuvriendelijk vervoer.

Genieten van jouw perfecte koffie.

Voor de beste koffie zijn met zorg geselecteerde bonen en een perfect roast proces essentieel.

Calor levert pure, eerlijke, langzaam- en vers gebrande kwaliteitsbonen, geschikt voor elke koffiemachine.

Koffie van Calor heeft altijd een volle, ronde smaak en geeft je een ongekende smaakbeleving.

Ambachtelijk & vers gebrand

Calor wordt dagelijks vers voor je gebrand! We stoppen eerst de zware, nog groene, koffiebessen in een traditionele trommel en warmen deze onder hoge vlam snel op naar 200 tot 225 graden.

We controleren nu de vlam en het ‘slow roast’ proces begint. De koffiebonen worden ontdaan van vocht en geven onder druk een eerste ‘crack’. Suikers en oliën karameliseren en er komen aroma’s vrij. We sturen het brandproces, tot de optimale geur en smaak bereikt is.

De hoge kwaliteit (droge) koffiebonen en het ‘slow roast’ proces geeft Calor Koffie zijn bijzondere en unieke smaak.

Ons assortiment koffiebonen

Calor biedt koffiebonen met unieke eigen blends en geweldige Single Origins of Single Estates. Alle koffiebonen zijn te verkrijgen in verpakkingen van 250 gram, 500 gram en 1 kilo. We stellen ze hier aan je voor!

Kies je favoriete soort of combineer naar wens. Bijvoorbeeld intens in de ochtend en mild in de avond. Wij geven persoonlijk advies en willen voor jou de best passende koffie. Eerlijk, oprecht en transparant.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen