Slow roast coffee

Home / Slow roast coffee

Ontdek de ongeëvenaarde smaak van slow roast coffee bij CALOR – premium quality coffee

Wat is slow roast coffee?

Bij CALOR – premium quality coffee hebben we een passie voor koffie; en dan met name de roast coffee. We geloven dat elk kopje koffie een verhaal moet vertellen en een unieke smaaksensatie moet bieden. Daarom hebben we gekozen voor de ambachtelijke “slow roast” brandmethode om onze bonen te branden. Met zorg en toewijding creëren we een koffie-ervaring die ongeëvenaard is in smaak, aroma en kwaliteit.

calor slow roast coffee
calor slow roast coffee

Maar wat maakt de slow roast brandmethode zo bijzonder? Het draait allemaal om de tijd en aandacht die we aan elke batch bonen besteden. In plaats van te kiezen voor een snelle en high-temperature brandmethode, hebben we ervoor gekozen om de traditionele weg te volgen, waarbij we de bonen langzaam en gelijkmatig branden.

Het slow roast proces is een ware kunst. Tijdens het branden worden de koffiebonen voorzichtig geroosterd op een lagere temperatuur. Dit langzame roosteren zorgt ervoor dat de bonen gelijkmatig worden verwarmd, waardoor ze geleidelijk aan hun complexe smaakprofiel ontwikkelen. De bonen krijgen de tijd om hun intrinsieke smaken en aroma’s te onthullen, wat resulteert in een koffie met een volle, diepe en rijke smaak.

Een ander voordeel van de brandmethode van slow roast coffee is dat het de natuurlijke smaken van de bonen behoudt. Bij hogere temperaturen kunnen de bonen snel verbranden, waardoor de subtiliteit van de smaken verloren gaat. Met andere woorden; je krijgt een bittere en vlakke smaak. Maar door de bonen langzaam te roosteren, kunnen we de delicate smaken en nuances behouden, waardoor elke kop CALOR-koffie een verfijnde smaaksensatie wordt.

Bij CALOR gaan we nog een stap verder. We selecteren zorgvuldig onze koffiebonen van over de hele wereld, waarbij we samenwerken met gepassioneerde koffieboeren die dezelfde waarden delen als wij als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Onze slow roast brandmethode benadrukt de unieke kenmerken van elke boon, waardoor de oorsprong en het terroir tot uiting komen in elke slok.

Of je nu een liefhebber bent van intense espressosmaken of een subtiele en uitgebalanceerde kop filterkoffie verkiest, onze slow roast brandmethode zorgt ervoor dat elke koffievariant een onvergetelijke ervaring wordt. Elke keer dat je een kop CALOR-koffie zet, dompel je jezelf onder in de rijke aroma’s en de diepe complexiteit van onze bonen.

Bovendien draagt de slow roast brandmethode bij aan de consistentie van onze koffie. Elke batch bonen wordt met de grootste zorg gebrand, waardoor we een constante kwaliteit kunnen garanderen. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat de smaak van je favoriete koffie verandert. Bij CALOR streven we naar perfectie in elke kop die we serveren.

Ervaar zelf de rijke smaak en diepgaande aroma’s van CALOR – premium quality coffee, gebrand met behulp van onze slow roast coffee brandmethode. Laat je meevoeren op een reis door de koffiewereld, waar elk kopje een moment van puur genot is. Onze koffie brengt mensen samen, verbindt culturen en creëert momenten van vreugde.

Bestel vandaag nog jouw favoriete CALOR-koffie en ontdek het verschil van slow roast coffee. Met elke slok zul je de passie en toewijding proeven die we in elk aspect van ons vakmanschap stoppen.

Ervaar zelf de rijke smaak en diepgaande aroma’s van CALOR – premium quality coffee, gebrand met onze slow roast brandmethode. Dus ga ervoor zitten: Ochtendzon op je bol en met je ogen dicht genieten van echt goede koffie. Puur genot om je dag mee te beginnen en perfect om je dag mee door te komen.

Snelle levering

Vers gebrand

€4,95 verzendkosten

Gratis bezorging v.a. €45,-

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Nieuwsbrief

Wil je het laatste koffie nieuws ontvangen over Calor, of liever elke maand een aanbieding van koffiebonen ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00