De koffieboon

Home / De koffieboon

De koffieboon

Home / De koffieboon

De koffieboon | de basis van Calor – premium quality coffee

Bij Calor – premium quality coffee staat de koffieboon centraal in onze missie om jou de perfecte kop koffie te serveren. Wij geloven dat de reis naar een perfect kopje koffie begint bij de kwaliteit van de boon. Daarom selecteren wij alleen de beste bonen die de wereld te bieden heeft en branden deze met precisie voor een optimale smaakbeleving.

DE Versheid gegarandeerd met Calor KOFFIEBONEN – premium quality coffee

De versheid van de koffieboon is onze topprioriteit. We branden onze koffiebonen in kleine hoeveelheden en zorgen ervoor dat de branddatum altijd zichtbaar is op onze verpakkingen. Dit garandeert dat onze klanten altijd genieten van de meest verse en heerlijk geurende koffie.

 • CALOR Single-Origin proefpakket koffiebonen 3x 500 gram

  Drie premium koffiebonen. Ontdek de smaken van Brazilië, India en Ethiopië in hersluitbare verpakking. Gratis verzending.

  39.95 incl. BTW
 • CALOR India Monsooned Malabar koffiebonen 1000 gr

  Proef de unieke smaak van onze India Monsooned Malabar koffiebonen. Deze Single-Origin bonen combineren zoete en hartige tonen met accenten van speculaas, karamel en aarde. Niet vet, dus veilig voor je koffiemachine en perfect voor de echte koffieliefhebber.

  22.50 incl. BTW
 • CALOR Brasil Yellow Bourbon koffiebonen 1000 gr

  Geniet van de bekroonde Brasil Yellow Bourbon koffiebonen van CALOR. Een perfect gebalanceerde, zoete smaak met hints van mocca en pecannoten. Duurzaam geteeld en handgeplukt voor een premium koffie-ervaring.

  17.40 incl. BTW
 • CALOR Black blend decaf koffiebonen 500 gr

  Decaf koffiebonen van Calor’s Black Blend: een cafeïnevrije verwennerij met de rijke smaak van 100% Arabica. Proef de diepe tonen van chocolade en hazelnoten in deze medium dark roast. Perfect voor de echte koffieliefhebber die geen cafeïne wenst.

  13.15 incl. BTW
 • CALOR Santos Brasil koffiebonen 1000 gr

  Ontdek de unieke Santos Brasil koffiebonen, zorgvuldig gebrand en handgeplukt voor een milde, zoete smaak. Ideaal voor zowel koffie als espresso. Duurzaam geteeld in Brazilië.

  18.00 incl. BTW
 • CALOR Ethiopië Yirgacheffe koffiebonen 1000 gr

  Geniet van de luxe van Ethiopië Yirgacheffe koffiebonen door CALOR. Deze 100% Arabica, medium roast bonen bieden een unieke smaakervaring met bloemige aroma’s en subtiele citrusnoten. Verbouwd op grote hoogte voor optimale kwaliteit en perfect voor de bewuste koffiedrinker die lokale boeren en duurzame landbouw wil ondersteunen.

  24.50 incl. BTW

Ontdek de verscheidenheid

Elke koffieboon bij Calor vertelt een uniek verhaal. Onze bonen worden met zorg geselecteerd uit verschillende delen van de wereld, elk met hun eigen karakteristieke smaken en aroma’s. Of je nu houdt van een zachte, subtiele smaak of een krachtige, intense ervaring, een koffieboon van Calor voldoet aan elke voorkeur.

Kwaliteitscontrole van DE koffieboon

De kwaliteit van de koffieboon is de basis van onze belofte aan u. Bij Calor ondergaat elke batch een strikte kwaliteitscontrole, van de selectie tot het brandproces. Onze brandmeesters zetten hun vakmanschap in om ervoor te zorgen dat elke koffieboon zijn volle smaak bereikt.

Duurzaamheid: Een belofte

We begrijpen dat de kwaliteit van de koffieboon hand in hand gaat met duurzaamheid. Daarom branden we onze koffie op een Loring koffiebrander welke 80% minder gas verbruikt! Ook werken we samen met boeren die duurzame teelt hanteren en zorgen we voor een eerlijke handel, zodat elke kop koffie niet alleen goed smaakt, maar ook goed voelt.

Proef de perfectie van DE koffieboon

Ervaar de rijke en volle smaak van de koffieboon zoals bedoeld door Calor. We nodigen je uit om ons zorgvuldig samengestelde assortiment te verkennen en de ware betekenis van premium koffie te ontdekken. Met elke kop koffie van Calor, geniet je van een ongeëvenaarde koffie-ervaring.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Wil je het laatste koffie nieuws ontvangen over Calor, of liever elke maand een aanbieding van koffiebonen ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00