De lekkerste koffiebonen, zijn koffiebonen van Calor

Home / De lekkerste koffiebonen, zijn koffiebonen van Calor

De lekkerste koffiebonen, zijn koffiebonen van Calor

Home / De lekkerste koffiebonen, zijn koffiebonen van Calor

Ben jij op zoek naar jouw perfecte koffie? Verlang je naar koffiebonen die een geurexplosie veroorzaken zodra je de zak opent? Wil je intens genieten van elke slok koffie die je neemt? Dan zijn de met zorg gebrande koffiebonen van Calor precies wat je zoekt.

Puur genieten van de lekkerste koffiebonen

Het geheim achter de lekkerste koffiebonen schuilt in onze passie voor het hele proces. Vanaf het zaaien van de boon tot aan het verpakken van de gebrande koffiebonen. Wat maakt Calor’s vers gebrande koffiebonen zo speciaal?

  • Langzaam gebrand
  • Smaken die op elkaar afgestemd zijn voor een perfecte blend
  • Direct na het branden verpakt onder optimale omstandigheden
  • Nooit bitter of vlak van smaak

De ideale koffieboon voor elke koffiesoort

En natuurlijk ook voor dat gewone bakkie koffie in je lievelingsmok. De beste koffiebonen zorgen voor een ware smaaksensatie. Die eerste slok die maar weer eens bevestigt waarom koffie zo fijn is op elk moment van de dag. Met de lekkerste koffiebonen maak je de lekkerste koffie. Gewoon zwart, met een klontje suiker of opgeschuimde melk, afgetopt met kaneelsuiker of cacao. Op de bank, aan de keukentafel of op je balkon.

Altijd goede koffie met calor

Of je nu een espresso, americano of cappuccino wilt, onze koffiebonen zorgen voor een onvergetelijke smaakervaring. Elke slok bevestigt opnieuw waarom koffie jou zo laat genieten, ongeacht het welk moment van de dag. Wij garanderen Arabica koffiebonen van de hoogste kwaliteit, verwerkt tot de meest verfijnde blends. Of je nu houdt van een milde of sterke smaak, onze passie voor koffie is in elke boon te proeven.

koffiemachine blog droge koffiebonen
Lekkerste koffiebonen voor jouw machine

Alleen de beste koffiebonen voor jouw koffiemachine

Jouw koffiemachine verdient de lekkerste koffiebonen om de lekkerste koffie mee te zetten, met zo’n fluweelzachte schuimlaag. Kwaliteitskoffiebonen zijn ook nog eens beter voor je koffiemachine. Je hebt bijvoorbeeld minder snel last van verstopping in het maalwerk, omdat de koffiebonen met zorg geselecteerd zijn en harde koffiebonen eruit gefilterd worden.

Kennismaken met de onze koffiebonen?

Bestel dan een koffiebonen proefpakket. En uiteraard van de lekkerste koffiebonen.

je koffiebonen bestel je eenvoudig in onze webshop

“Alleen de beste koffiebonen zijn goed genoeg voor jouw perfecte koffie. Op de manier zoals jij ‘m het liefst drinkt.”

In onze webshop vind je de heerlijkste blends en single-origins. 100% Arabica koffiebonen uit bijvoorbeeld Brazilië, Ethiopië of India. In verschillende blends. Allemaal even verfijnd. En stuk voor stuk dragen ze bij aan jouw koffiebeleving.

Calor premium quality coffee
8281 AA Genemuiden

038-3032564
info@calorkoffie.nl

Genieten vanuit je email-inbox

Wil je het laatste koffie nieuws ontvangen over Calor, of liever elke maand een aanbieding van koffiebonen ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00