De lekkerste koffiebonen, zijn koffiebonen van Calor

Een zoektocht naar de lekkerste koffiebonen? Koffiebonen die een geurexplosie verspreiden zodra de zak geopend wordt? Koffiebonen die je intens laten genieten van je koffie? Koffiebonen die met liefde en aandacht gebrand zijn, zijn vaak tot de lekkerste koffiebonen. Dat geldt in elk geval voor de koffiebonen van Calor.

Calor Classico

CALOR Classico koffiebonen

12.9524.20 incl. BTW

Mild, vol en zoet smakend met vleugen van mokka en hazelnoot. Een blend met o.a. de Brasil Yellow Bourbon, Colombia Supremo en Costa Rica Tarazzu.

Puur genieten van de lekkerste koffiebonen

Het geheim van de lekkerste koffiebonen schuilt misschien wel in onze passie voor de koffieboon. Vanaf het moment dat het boontje gezaaid wordt tot het moment dat de gebrande koffiebonen verpakt worden. De lekkerste koffiebonen volgens Calor:

• Langzaam gebrand
• Smaken die op elkaar afgestemd zijn
• Onder de juiste omstandigheden verpakt
• Een feest voor je zintuigen

De lekkerste koffiebonen voor je espresso, Americano of cappuccino

En natuurlijk ook voor dat gewone bakkie koffie in je lievelingsmok. De lekkerste koffiebonen zorgen voor een ware smaaksensatie. Die eerste slok die maar weer eens bevestigt waarom koffie zo fijn is op elk moment van de dag. Met de lekkerste koffiebonen maak je de lekkerste koffie. Gewoon zwart, met een klontje suiker of opgeschuimde melk, afgetopt met kaneelsuiker of cacao. Op de bank, aan de keukentafel of op je balkon.

Altijd de lekkerste koffiebonen bij Calor Koffie

Wij staan garant voor de lekkerste koffiebonen. Onze koffiebonen worden verwerkt tot de fijnste blends. Of je nu van mild of sterk houdt. En onze passie voor koffie proef je. Met de lekkerste koffiebonen bezorgen we jou stille, gezellige of intense koffiemomenten.

Alleen de lekkerste koffiebonen voor jouw koffiemachine

Jouw koffiemachine verdient de lekkerste koffiebonen om de lekkerste koffie mee te zetten, met zo’n fluweelzachte schuimlaag. Kwaliteitskoffiebonen zijn ook nog eens beter voor je koffiemachine. Je hebt bijvoorbeeld minder snel last van verstopping in het maalwerk, omdat de koffiebonen met zorg geselecteerd zijn en harde koffiebonen eruit gefilterd worden.

Kennismaken met de lekkerste koffiebonen?

Bestel dan een koffiebonen proefpakket. Je kunt dit pakket zelf samenstellen en maakt kennis met 3 verschillende koffiesmaken. En uiteraard van de lekkerste koffiebonen.

De lekkerste koffiebonen bestel je eenvoudig in onze webshop

In onze webshop vind je de lekkerste koffiebonen. 100% Arabica koffiebonen uit bijvoorbeeld Brazilië, Ethiopië of India. In verschillende blends. Allemaal even verfijnd. En stuk voor stuk dragen ze bij aan jouw koffiebeleving.

“Alleen de lekkerste koffiebonen zijn goed genoeg voor jouw perfecte koffie. Op de manier zoals jij ‘m het liefst drinkt.”

CALOR cadeaupakket koffiebonen

Cadeaupakket small

19.95 incl. BTW

Twee smaken koffiebonen als cadeau voor echte fijnproevers tijdens de feestdagen!

Het small pakket bevat onze topper Calor Classico met een milde volle smaak en de Calor Brasil Yellow Bourbon. Ook mild, maar iets zoeter.

calor cadeaupakket large

Cadeaupakket large

41.50 incl. BTW

Drie soorten koffiebonen. Het perfecte cadeau voor koffielovers of relaties!

Het large pakket bevat onze eigen milde en volle Calor Classico, de milde en iets zoetere Calor Brasil Yellow Bourbon plus de unieke stevige Calor India Monsooned Malabar met extra lage zuurgraad.